Fum greu si gheata carbonica Bucuresti

 • Acasa
 • Fum greu si gheata carbonica

fum greu

Serviciile Noastre

 • Fum greu si gheata carbonica nunta Bucuresti
 • Fum greu si gheata carbonica botez Bucuresti
 • Fum greu si gheata carbonica baluri Bucuresti
 • Fum greu si gheata carbonica petreceri Bucuresti

 • PRET INCEPAND DE LA 399 lei

  Oferta de inchiriat fum greu, gheata carbonica e valabila si pentru orasele : Ploiesti | Pitesti | Targoviste | Giurgiu | Constanta | Brasov

  REZERVA ACUM 0745.288.588

fum greu si gheata carbonica de inchiriat Bucuresti

La nunta printre cele mai asteptate momente si emotionante pentru invitati este valsul sau dansul mirilor. Atmosfera spectaculoasa pe care o ofera prezenta unei masini de fum greu contribuie desavarsit la reusita acestui moment. Apelati la serviciile de fum greu, pentru a invalui ringul de dans intr-un aer de basm. Astfel, veti trai clipe speciale, impresionant, si ii veti tine pe toti invitatii cu sufletul la gura, asteptand cu emotie fiecare miscare delicata ce „evadeaza” din norul de fum magic!

fum greu si gheata carbonica de inchiriat Bucuresti

Nunta | Botez | Petrecere

Creeaza o atmosfera de basm la toate evenimentele cu fumul greu si gheata carbonica!

Masina de fum greu este un dispozitiv profesional ce cu siguranta iti va transforma nunta, botezul sau pentrecerea intr-un eveniment special. Pentru generarea fumului greu se foloseste gheata cabonica. Fumul greu are o densitate diferita de cea a aerului si nu se va ridica la mai mult de 30-40 cm de sol. Nunta este momentul in care suflete mirilor se unesc pentru totdeauna si acest eveniment este unul memorabil atat pentru tine cat si pentru invitati si reusita lui este foarte importanta. Dansul mirilor deasupra norisorilor de fum greu alaturi de alesul sau aleasa inimii tale este acum mai la indemana ca oricand. Apeleaza la serviciile noastre de fum greu si gheata carbonica.

Acum toate acestea sunt posibile folosind efectele speciale cu gheata carbonica, astfel dioxidului de carbon solid sau gheata uscata ( produs 100% alimentar, non toxic ) se transforma din starea solida direct in starea gazoasa (rezultind CO2 gaz) si nu lasa in urma umezeala sau alte reziduuri, fiind folosita in numeroase domenii industriale, laboratoare, iar recent la efecte speciale si divertisment.

Pahare de sampanie spectaculoase

Pentru a introduce invitatii in atmosfera de basm ii astepta cu pahare de sampanie spectaculoase folosind gheata carbonica in bauturi.

Se mai poate folosi gheata carbonica in aranjamentele florale, sau pentru a crea decoratiuni spectaculoase pe mesele invitatilor, pentru prezentarea torturilor intr-un mod mai dragut, cu mici vulcani efervescenti din care se prelinge fum alb (non-toxic).

Echipa 123fumgreu.ro se deplaseaza la evnimentul tau in Bucuresti si localitatile din jur si-ti va transforma petrecerea intr-un moment de neuitat.

fum greu si gheata carbonica de inchiriat Bucuresti

INCHIRIAZA ACUM ACUM 0745.288.588

Despre

Gheata carbonica, numita de asemenea gheata uscata, reprezinta o stare solida a dioxidului de carbon (CO2). Aceasta este utilizata cu preponderenta in industrie, ca agent de racire si ofera in acest sens numeroase avantaje precum temperatura mai redusa decat cea pe care o ofera apa prin procesul de inghetate si lipsa rezidurilor.

Principala sa intrebuintare este la conservarea si pastrarea alimentelor si bauturilor la o temperatura cat mai joasa, atunci cand alte moduri de racire lipsesc sau sunt neadecvate.

De asemenea este utilizata la evenimente festive pentru obtinerea efectului de fum in paharele de sampanie si alte bauturi. Produsul este non toxic, bauturile pot fi consumate in deplina siguranta ( vor avea totusi un foarte usor gust de sifon datorat dioxidului de carbon).

Citeste mai departe
prima fum greu

INCHIRIAZA ACUM ACUM 0745.288.588

De la clienti